Bosszantó, hogy azt a fiatalosságot, amit az ember korától függetlenül érezhetne, a bőr rugalmassága csak korlátozott ideig képes követni.

Egyre nagyobb kihívás a bőr állapotának szinten tartása.
Az sem mindegy, hogy milyen krémet használunk rá.

Mivel lehet próbálkozni manapság:

  • - ami nem vegyszerekkel van tele
  • - aminél nem kell félni, hogy a szintetikus anyagok akár rosszindulatú elváltozásokat okoznak
  • - aminél nem mesterséges beavatkozással próbálnak „fiatalosságot” elérni?

Senki nem szeretné, hogy az idő előrehaladtával még rosszabb legyen a helyzet. A legtöbben odafigyelnek erre és mindent megtesznek, amit csak tudnak, hogy megőrizzék a fiatalos megjelenésüket, - lehetőleg természetes úton.


Méhész-, természetgyógyászként, és egyben 50 felettiként én is ezt teszem.


Ma több mint 30 éves méhészeti tapasztalattal rendelkezem. Ezen tapasztalatok, illetve a természetgyógyászként tett megfigyeléseim és eredményeim alapján tudom, hogy létezik egy teljesen természetes méhészeti termék, amely segíthet a szervezet megerősítésében és a szövetek regenerálásában.

Biztos hallott már a méhpempőről, illetve annak termékenységre vagy ízületekre kifejtett jótékony hatásáról.


Az ízületek regenerálásában és a gyermekáldás elérésében elért sikereken felbuzdulva többen kérdezték tőlem, hogy hogyan lehet a méhpempőt az arcbőrre alkalmazni.


Elárulom, hogy ez nem úgy történik, hogy a méhpempőt tiszta formában visszük fel az arcbőrre.

Azt sokan tudják, hogy a méhpempő bőrtisztító és kollagén-képződést elősegítő hatásával a ráncokat is csökkenti; élettel telivé, rugalmassá és feszessé teszi az arcbőrt.Viszont ezek az áldásos hatások egy pontosan erre a célra készült speciális méhpempő őssejt kivonatot tartalmazó arckrémmel érhetők el bárki számára.

A Nap Királynője bőrfiatalító arckrém – több más természetes összetevőjével együtt - értékes anyagokkal látja el az arcbőrt. Valójában aktivizálja és megújítja az arcbőr sejtjeit. Még férfiak is használhatják pl. borotválkozás után.

Íme, néhány tapasztalat az alkalmazásából:

„Három alkalommal kentem be az arcomat a krémmel, ami után egy érdekes visszajelzést kaptam. A munkahelyemen, az óvodában, találkoztam egy volt kolléganővel, aki azóta már nyugdíjba ment, és az első dolog volt, hogy megjegyezte, hogy feltűnően fiatalos az arcom. Már nem érkeztem neki mondani, hogy pár napja még nem igazán volt ilyen.” - Angéla, Nyíregyháza

„Meglepődtem, hogy könnyen felszívódott és mégis milyen erőteljes védelmet és ápoltságot éreztem az arcbőrömön. Éreztem, hogy kapott egy kellemes, természetes védőréteget, ami alatt nagyon jól szellőzik a bőr.” - Erzsébet, Debrecen

"Szuper hidratáló, teljesen természetes arckrém, aminek mesés mézes illata van. Korábban még soha nem tapasztaltam ilyen puhaságot, élettel teliséget a bőrömön. Ajánlom ezt a terméket mindenkinek, aki egy kis ragyogásra vágyik!" - Orsi

Ha még nem próbálta a Nap Királynője arckrémet, tapasztalja meg Ön is a fent leírtakat! Rendelje meg most!


Megrendelés

Ha Ön nem először vásárol nálunk, megrendelésével megnyerheti a Törzsvásárlói nyeremény csomagot a különleges mézescsuporral, amit azok között sorsolunk ki augusztus elején, akik az ehavi vásárlásukkal együtt már legalább háromszor vásároltak bármilyen terméket nálunk!

ÁRAK ÉS TERMÉKVÁLASZTÉK:

Szállítási adatok: