Hogyan lehet a méhpempővel ízületeket regenerálni, gyermekáldást elérni, fájdalmakat csökkenteni vagy egészséget megőrizni?


Hegyi József vagyok, méhész-természetgyógyász. Édesapám révén már gyermekkorom óta kapcsolatban vagyok a méhekkel, s mondhatom, hogy életre szóló “ barátságot” kötöttem velük.


Ma több mint 30 éves méhészeti tapasztalattal rendelkezem. Ezen tapasztalatok, illetve a természetgyógyászként tett megfigyeléseim és eredményeim alapján tudom, hogyan hozhatjuk ki a legtöbbet a méhpempő, a propolisz és más méhészeti termékek egészségmegőrző, ízület-regeneráló, immunerősítő és öregedéslassító hatásaiból!

Iratkozzon fel a tájékoztató hírlevélsorozatomra, amelyben minden fontos és hasznos tudnivalót érthetően átadok ebben a témában, illetve értesítem a kedvezményekről, a termékekről, az újdonságokról, egészséges receptekről és a méhpempő nyereményekről!


A feliratkozás után rögtön letölthet egy értékes tudásanyagot a méhpempőről és az alkalmazásáról!

Ez az anyag eddig sehol nem volt elérhető, és a tanulmányozása után tájékozott lesz azzal kapcsolatban, hogy mi mindenre kell ügyelni a három fő alkalmazási területen – ízületi és mozgásszervi problémák kezelése, babatervezés, illetve immunerősítés -, hogy a méhpempő a maximális hatást tudja kifejteni. Ismerni fogja a választ a leggyakoribb kérdésekre, fel lesz vértezve az ellentmondásos információkkal szemben, és felkészült lesz a méhpempővel kapcsolatos tanácsokra vonatkozóan.


Ezen felül a sorozat tartalmazza a Fenntartható egészség és fiatalosság című tudásanyag részeit, amelyekből megtudja, milyen fontos alapszabályokat kell ismernie a testi-lelki egészség és egyensúly helyreállításához és fenntartásához, és mi az, amit Ön ténylegesen tehet azért, hogy fiatalos és egészséges maradjon.
Ha pedig folyamatosan követi a tájékoztató sorozatomat, további tudásanyagokból is részesülhet!

Tekintse meg az olvasók beszámolóit!:

„Nem túl régóta "követem" önt és a munkásságát. A kapott hírlevelek és az abban leírt információk maximálisan érthetőek számomra. Minden alkalommal örömmel tölt el, ha kapok öntől hírlevelet, mert tudom, hogy ismét hasznos információt fog tartalmazni. Elégedett vagyok. Kérem, ne fogyjon ki soha az információkból ! :) Mert mindig rácsodálkozok újból és újból ezen kis állatok rendkívül hasznos munkájára és annak gyümölcsére. Hálás köszönet érte. Üdvözlettel: Udvari Bernadett”

„Tisztelt Hegyi József! Először is, csak hálával tudok gondolni az Ön odaadó munkájára és kutatásaira. Én sokat profitáltam belőle. Nagyon sok új és hasznos dolgot tudtam meg a méhekről és a velük kapcsolatos készítményekről. Írásait mindig szívesen és érdeklődéssel olvasom. Ami a tapasztalatokat illeti: gyerekintézményben dolgozok, ahová a diákok a legkülönbözőbb "bacikat" hordják össze. Mióta rendszeresen /második éve/ szedem a méhpempőt és a propolisz cseppeket, nincs gondom a megfázásos és egyéb felső légúti megbetegedésekre. A "royal" balzsamról is csak jót tudok mondani: lábaim visszeresek, de a balzsam használata óta nem ödémásodnak még nyáron sem a nagy melegben. Isten áldását kérem további munkájukra! Tisztelettel: Cs. E.”

„Mindig végig olvasom a hírleveleket, és nem csak tanultságosak, hanem nagyon jók is.” - Vilmosné Rozmán

„Tisztelt Hegyi Úr! Leveleit mindig kíváncsian várom és olvasom őket. Külön köszönetet mondok a részletes leírásokért és a megosztott receptekért. Továbbra is várom az értékes tájékoztató anyagot. :) Tisztelettel: Szekeres Rita - hírlevele rendszeres olvasója.”

“Nagyon szeretem ezt a weboldalt, mert összefoglalja a fontos dolgokat a méhészeti termékekről és azt különösen imádom, hogy a segítségre vágyó ember – ebben a témakörben -, megtalálja a pontos és mindenre kiterjedő tudásanyagot, ami hiánypótló minden tekintetben.” - B. Orsolya
"Ez a leírás annyira szép, és akinek igazán van lelkivilága, annak egy csodás feltöltődés! Gratulálok minden írásához, hiszen annyira tökéletesen tudja elmondani a dolgokat, az egyszerű józan paraszti ésszel is meg lehet érteni. Nagyon sok sikert, egészséget kívánok további munkájához! Tisztelettel: Effenpergel Józsefné"

Iratkozzon fel most, kapja meg a fontos tudnivalókat, alkalmazza ezeket az egészségére és értesüljön jó hírekről!

A feliratkozás nem jár semmilyen további kötelezettséggel, és bármikor leiratkozhat a sorozatról a levelek alján található leiratkozó linkre kattintva. A Honey Hill Kft. bizalmasan kezeli az adatait.